Igraonica TVITI

Tviti klub Dubrava

Pravilnik

Pravilnik

Pravilnik

POTPIS TERMINA
Potpisom dogovorenog termina proslave u Tviti klubu smatra se da su korisnici upoznati sa pravilnikom, da su sa istim suglasni, te da će se pridržavati svih navedenih odredbi.

FOTO I VIDEO MATERIJALI
Foto i video materijali svih sadržaja Tviti kluba, mogu se koristiti u svrhu promocije kluba, osim u slučaju da se pojedini roditelj izričito izjasni protiv te to navede na upisnoj listi prilikom dolaska na proslavu, u za to predviđenu rubriku.

SIGURNOST
Radi vlastite, ali i sigurnosti ostale djece, mole se roditelji da djeca u prostor Tviti kluba ne unose oštre predmete kojima bi se mogli ozlijediti kao ni vrijedne predmete (npr nakit), za čiji eventualni gubitak ili oštećenje Tviti klub i osoblje ne pruzima odgovornost.
Za vrijeme boravka u Tviti klubu sva djeca osigurana su policom Croatia osiguranja d.d.

PREUZIMANJE DJECE
U slučaju preuzimanja djeteta ranije od dogovorenog termina, potrebno je isto najaviti tetama prilikom dolaska jer se prostor Tviti kluba zbog sigurnosti djece zaključava.

AKONTACIJA
Prilikom dogovaranja termina rođendanske proslave, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 200,00 kn.
U slučaju otkazivanja termina, akontacija se zadržava. U iznimnim situacijama (npr bolest djeteta) moguće je rezervirati novi termin proslave, bez povrata akontacije.

UPISNA LISTA
Prilikom dolaska u klub, nužno je upisati svako dijete na rođendansku listu sa kontakt brojem dostupnog roditelja/staratelja kao i eventualnim bitnim napomenama vezanim za dijete (prije svega se odnosi na alergijske reakcije na hranu, ili neke druge tegobe djeteta, kronične bolesti, invaliditet… ), kako bi tete mogle adekvatno reagirati u slučaju nužde.

HIGIJENA
Kako bi higijenski uvjeti bili na razini u prostore Tviti kluba nije dozvoljeno ulaziti u vanjskoj obući te molimo sve korisnike kluba da donesu vlastite papuče/čarape.

PRAVILA PONAŠANJA
U slučajevima da dijete  svojim neprimjerenim, agresivnim ponašanjem iznimno uznemirava ili ugrožava drugu djecu te ne poštuje osnovna pravila ponašanja , Tviti klub zadržava pravo istog zamoliti da napusti klub te je roditelj na poziv tete obavezan doći po dijete.

PROSTOR I INVENTAR
Prostor i uređenje Tviti kluba zadovoljava sve sigurnosne kriterije, a glavna briga naših teta je usmjerena na djecu, njihovu sigurnost i zadovoljstvo.
Roditelji djecu ostavljaju na vlastitu odgovornost te Tviti klub ne preuzima odgovornost za eventualne ozljede nastale nesmotrenom upotrebom opreme/igračaka, kao i one koje si djeca međusobno nanesu.